Şemsi İŞLEYEN - OKUL MÜDÜRÜ

1962 yılında Erzurum ili Narman İlçesi Kamışözü Köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyü olan Kamışözü Köyünde, Ortaokulu ve Liseyi Narman Lisesinde bitirdi. 1983 yılında Erzincan Eğitim Enstitüsünden mezun olarak 28.11.1983 yılında Kastamonu Çatalzeytin İlçesi Kuzsökü Köyüne Müdür yetkili Öğretmen olarak göreve başladı.

Daha sonra Gaziantep/ Oğuzeli İlçesi Kılavuz Köyü İlkokulu, Adıyaman/ kömür kasabası İlkokulu, Adıyaman/ Merkez İlçesi Hürriyet İlkokulu, Bursa/ Kestel Derekızık İlkokulu, Kestel Halk Eğitim Merkezi, Kestel Şehit Polis İsmail Özbek İlköğretim Okulu, Gürsu Hacı Huriye Tinç İlköğretim Okulu, Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keles İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünde öğretmen ve idareci olarak görevler yaptı. 02.07.2019 tarihinde okulumuz müdürlüğüne atanarak göreve başladı.

Bakanlığı açtığı birçok mesleki gelişim seminer ve,  kurslara katıldı. Çalıştığı kurumlarda çeşitli projeler yapıp ve yürüttü. Evli ve 3 çocuk babası.