Cumhuriyet İlkokulu

Adres
AHMETVEFİKPAŞA MAH. ŞEHİT NAMIK ASUTAY CAD. KESTEL CUMHURİYET İLKOKULU SİTESİ CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO: 37 İÇ KAPI NO: 3 KESTEL / BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, Kestel´in tercih edilen İlkokulu olmak ve Bursa düzeyinde adımızı duyurmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına gönülden bağlı, bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan, anadilini etkin bir şekilde kullanabilen, yeteri kadar bilimsel düşünceye sahip, sosyal becerilerle donanmış ve iletişim kurabilen, özgüveni tam, paylaşmanın önemine inanan bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR
DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMLÜ KALORİFER SİSTEMİ
Metro,Belediye Otobüsleri ve Minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
3 Öğrenci servisi ile okulumuza öğrenci taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kestel, Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde merkez ilçedir.Bursa Büyükşehrinin en doğu,90.000 nüfuslu ilçesidir.
Bursa merkeze 12 km uzaklıkta Kestel Merkez İlkokuludur.
Sportif Etkinlikler
okulumuz Bursa Büyükşehir Belediyesince organize edilen faaliyetlere katılmaktadır.